Zažite dotyk slávy

Súťaž amatérskych reklamných spotov na pivo Zlatý Bažant s názvom "Zaži dotyk slávy" je v plnom prúde. V deň začatia festivalu 2. decembra sa zaregistrovalo viac ako 160 záujemcov.

Prihlásiť sa mohol ktokoľvek, kto si následne do 70-tich hodín trúfol natočiť 30-sekundový reklamný spot. Včera 5. decembra v priestoroch Auparku bolo odovzdaných 139 príspevkov od 106 teamov, ktoré bude porota posudzovať v dňoch od 6.12.2005 do 8.12.2005.

Z odovzdaných príspevkov bude vybraných 30 najlepších, ktoré budú verejne odvysielané dňa 8.12.2005 o 20.00 hod. v kinosále č. 6 Palace Cinemas v Auparku.

Porota bude pri hodnotení súťažných príspevkov prihliadať najmä na kreatívne riešenie zadania, nie na ich technickú dokonalosť spracovania. Čo sa týka jej zloženia, opätovne sa úlohy predsedu zhostil režisér Jasen Jannini.

Jeho poradcami budú Martin Ciel - filmový kritik a pedagóg na VŠMU, Richard Žolko - kameraman, Jaro Schnierer - producent filmov a reklamných spotov, Martin Mazág - šéfredaktor mesačníka Stratégie, Jaro Ridzoň - Senior copywriter agentúry Mayer&McCann Erickson, Zuzana Železníková - členka predstavenstva zodpovedná za obchod a komunikáciu spoločnosti Heineken Slovensko, Eva Petrášová - Brand manažér Zlatý Bažant Heineken Slovensko, Peter Švec - hovorca Heineken Slovensko.

Vyhodnotenie súťaže amatérskych reklamných spotov sa uskutoční 8. decembra o 20.00 hod. v kinosále č. 6 Palace Cinemas v Auparku. Víťaz si odnesie Zlatú trofej vo forme sošky doplnenej o lákavú odmenu 1.000 Eur. Smútiť nebudú ani ďalší deviati najlepší. Na ďalších štyroch čaká finančná odmena - druhá cena 700 Eur, tretia cena 500 Eur, štvrtá cena 300 Eur, piata cena 200 Eur. Príspevky na šiestom až desiatom mieste prinesú svojim tvorcom darčekové predmety a pivo Zlatý Bažant.

TLAČOVÁ SPRÁVA

obsah | kultura - kultúra