Česká hudební televize potichu spuštěna

Bez jakékoli mediální kampaně a reklamy začala více než před týdnem vysílat kabelová a satelitní televize s názvem Stanice O. Společnost přichystala divákům nový hudební televizní kanál. Provozovatelé slibují kvalitní hudební program nonstop.

Smyslem Stanice O je vytvořit domácí hudební kanál, podobný světovým satelitním stanicím jako MTV nebo Viva, s hlavním zaměřením na českou hudební scénu. Ranní a denní bloky by měly být věnovány současnému popu, taneční scéně a rocku. V odpoledních hodinách přijde na řadu undergroundový proud, určený představování nových kapel a zvaní hostů. Na večer se chystají žánrové pořady, věnované jednotlivým hudebním stylům.

Z rádia je televize

Vysílání by k obrazovkám mělo přilákat diváky ve věkové kategorii od 15 do 30 let, kteří mají vztah k městské klubové scéně. Zakladatelem Stanice O je podnikatel Jiří Němeček, který chce, aby jeho společnost fungovala jako neziskový subjekt, jehož veškeré výnosy budou věnovány na rozvoj vysílání po technické a programové stránce.Dramaturgii a program připravuje společnost Joe PR, tedy členové populárního, zaniklého Rádia Limonádový Joe. Jednou z moderátorek má být např. Ester Kočičková.

FLASHNEWS

obsah | kultura - kultúra