Večerníčka čeká divoká oslava čtyřicátin

Na sobotní večer se chystá divoký televizní mejdan. V show Večerníček má narozeniny se představí například spousta gratulantů. Večerníčkovi budou blahopřát ke čtyřicátinám.

"Půjde o největší koncentraci osobností z našich večerníčků, bude to ojedinělý večer," řekla Lucie Vondráčková, která bude moderátorkou večera společně s Josefem Dvořákem a malou Karolínou Preclíkovou.

Večerníčkovi ke 40. narozeninám přijde pogratulovat například Jiřina Bohdalová, Jitka Molavcová, Barbora Hrzánová, Jiří Lábus, Petr Nárožný, skupina Čechomor, Jaroslav Uhlíř a sbor Sedmihlásek, Petr Skoumal a herci z pražského Divadla v Dlouhé.

"Měla jsem za úkol jednotlivé osobnosti zpovídat, byl to pro mě jedinečný zážitek, na natáčení panovala krásná slavnostní atmosféra," podotkla Vondráčková.

Diváci budou mít možnost nahlédnout do chalupy, která leží v sousedství panství samotného Trautenberka a dozvědět se ledacos zajímavého. Hlavně ale uvidí řadu zajímavých ukázek a setkají se jak s věhlasnými, tak se začínajícími tvůrci večerníčků.

Přijít slíbili například Zdeněk Smetana, Zdeněk Miler, Václav Bedřich, Vladimír Jiránek, Jaroslav Celba, Jiří Šalamoun či Pavel Koutský.

"Miluji Pata a Mata, když se na ně koukám, tak vidím, že někdo tapetuje tak blbě jako já, a mám ráda Malou čarodějnici, stačí se jen na mě podívat, a je to jasné," dodala se smíchem Vondráčková. Večerníčkova "divoká party" začne v sobotu ve 20 hodin na prvním programu České televize.

JITKA GRÁFOVÁ

obsah | kultura - kultúra